ZECE ZILE până când bulevardul principal al țării va fi gata. Ștefan cel Mare arată de parcă lucrările nici nu ar fi început (FOTOREPORT)

Sunt mai puțin de zece zile până când autoritățile promit că principalul bulevard al țării, Ștefan cel Mare și Sfânt din Chișinău va fi gata. Municipalitatea spune că lucrările începute acum doi ani și ceva se vor finaliza înainte de Ziua Independenței. 

Adevărul este însă departe. Iar lucrările nu se vor finaliza în termenul scontat de municipalitate. 
Fotoreporterul nostru a făcut o vizită pe bulevardul  Ștefan cel Mare și Sfânt din Chișinău, iar imaginile surprinse grăiesc de la sine. Muncitori care se odihnesc în timpul programului de lucru, muncitori care vorbesc la telefon în timpul programului de lucru și lucrări pe care într-o săptămână nu le poate finaliza nici armata națională. Dar cei câțiva muncitori angajați de Primărie se fac că lucrează și ei speră ca vor termina la timp. Ce scuze vor găsi, vom vedea săptămâna următoare. 

Și ca în oricare altă ocazie ne vom mândri cu o lucrare făcută de mântuială, care să închidă gura unor oameni. Lucare care să nu dureze. Lucrare care să necesite finanțare suplimentară. Și toate astea vor fi o scuză pentru ca municipalitatea să ceară mulți alți bani pentru niște lucrări pe care tot ei nu au dorit să le realizeze. 

Imaginile din galeria foto vorbesc de la sine și nu au nevoie de niciun alt comentariu. 

Text: Cristi Dorombach / Foto: Publika.MD 

Puteți naviga în galeria foto folosind săgețile stănga/dreapta de pe calculator. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu