Zece trucuri de slăbit dezvăluite de zeița fitness-ului pe Instagram (VIDEO)

Pierdere în greutate, topirea grăsimii de pe abdomen, creșterea masei musculare, antrenamente la domiciliu, planuri de antrenamente – cu ce să începi? Cantitatea de informații despre sănătate și fitness poate fi copleșitoare.

Zeița fitness-ului te lămurește! Svava Sigbertsdottir este un formator celebru care a lucrat cu Nicole Scherzinger și Amanda Holden. Are 39 de ani, o fiică de 22 de ani, dar arată fantastic. Totul datorită orelor petrecute la sala de fitness și a unui regim de viață sănătos.

Antrenoarea celebrităților arde rapid grăsimea cu un antrenament metabolic foarte dur. Se numește Viking Method (metoda Vikingilor). Svava s-a născut în Islanda, deci nu ne miră de ce preferă să folosească forța pentru a slăbi și a se menține în formă, scrie tabuhighlife.ro.

Deși programul Svavei este foarte dur, multe vedete apelează la ea pentru a slăbi. Aceasta a împărtășit 10 trucuri pentru a slăbi ușor și rapid.

1. Nu te antrena ca să arăți bine!

„Mesajul pe care vreau să-l înțeleagă toată lumea este să încetezi să te antrenezi doar pentru a arăta bine. Faceți o schimbare sănătoasă pentru voi, nu pentru Instagram”, spune Svava.

2. Lucrează asupra puterii tale mentale, precum și a forței tale fizice

Mulți oameni par să se concentreze doar pe antrenarea corpului lor, dar ce zici de mintea ta? Evident, trebuie să vă mișcați corpul cât puteți și să aveți grijă de ceea ce mâncați, dar trebuie, de asemenea, să vă antrenați gândurile și emoțiile.

3. Trebuie să existe motivație

Pentru a-și atinge obiectivele, oamenii trebuie să fie motivați.

4. Nu urmați diete sofisticate

Consumați lucruri simple, nimic prea complicat, fără ingrediente pe care trebuie să le obțineți din locuri speciale sau scumpe. Urmați o dietă care constă din multe proteine și grăsimi sănătoase. Carnea de pasăre, carne, multă pește, semințe de nuci, legume.

5. Antrenamentul cu greutăți și cardio nu trebuie privite ca două lucruri separate

Femeile ar trebui să facă antrenamente de rezistență tot timpul. Ele ar trebui să folosească mereu greutăți. E greșit să alergi o jumătate de oră apoi să ridici greutăți. Ceea ce face cu adevărat antrenamentul cu greutăți este să-ți întărească oasele, să-ți tonifice mușchii, lucruri de care femeile au nevoie pentru a face față menopauzei.

6. Închide-ți gândurile. „Nu pot fi deranjate” cu muzică

Mintea nu este prietenul tău, este cel mai rău dușman al tău. Când ajungi acasă de la serviciu epuizat, odihnește-te. Creierul vrea să evite durerea, greutățile și schimbarea cu orice preț. Chiar dacă schimbarea este bună pentru tine, creierul va merge întotdeauna împotriva ta, doar așa funcționează.

7. Numărarea caloriilor poate fi utilă

Aceasta nu va fi o surpriză, însă cheia pierderii în greutate este realizarea unui deficit de calorii. Trebuie să mâncați mai puține calorii decât ardeți. Numărarea caloriilor este o idee bună. Puteți face acest lucru folosind aplicații pe telefon.

8. Antrenamentele la domiciliu sunt la fel de eficiente ca cele din sala de sport

Toată lumea este ocupată. Ocupat cu muncă, să plimbe câinii, să fie părinți. Așadar, în mod firesc, să îți faci timp să mergi la sală, nu este posibil. Dar toată lumea îți va spune în continuare: „trebuie să mergi la sală pentru a fi sănătos și pentru a fi în formă”, dar, evident, unii oameni nu au această opțiune. Aici se pot ajuta serios de antrenamentele la domiciliu. În mod evident, dacă obiectivul tău este să câștigi o mulțime de mușchi, va trebui să mergi la sală.

9. Folosiți-vă creierul în fiecare exercițiu

Pătrățelele și stomacul plat necesită timp, consecvență, o dietă foarte curată și folosirea creierului în fiecare exercițiu. Concentrați-vă mai mult pe utilizarea mușchilor de bază în fiecare exercițiu.

10. Nu te plânge. Mergi mai departe

loading...

Lasă un comentariu