Zece lucruri care-i trec prin cap când eşti dezbrăcată

Te-ai întrebat vreodată la ce se gândeşte partenerul tău atunci când eşti dezbracată? Ai putea fi surprinsă să ştii ce se ascunde în mintea lui.

Dezbracatul unei femei este un act ritualic, care este echivalent cu eliminarea tuturor măştilor de deasupra eului, iar goliciunea însemnă ajungerea la esenţă.

Se ştie că bărbaţii sunt excitaţi de stimulii vizuali, care sunt extrem de importanţi şi care activează creierul, mai mult decât la femei. Având în vedere acest mod de percepere asexualităţii, goliciunea joacă un rol important în excitarea masculină.

Dar ce îi trece prin minte în momentul în care te vede goală?

1. "Ce piele moale are"  - A devenit deja un cliseu comun, pielea ta este într-adevar ca mătasea pentru el. Tesuturile cutanate ale unui bărbat sunt cu 20% mai dense şi groase ca al unei femei, aşa că, chiar dacă ţie ţi se pare că ai pielea aspră, pentru el va fi moale ţi cremoasă.

2. "Ador mirosul ei" - Mireasma fină a pielii tale îl va incita şi îl va face să se gândească la aceasta pentru a o memora. Feromonii tăi sunt cel mai bun afrodisiac pentru simţul masculin. 

3. "De ce se ascunde?" - Fie te ascunzi pentru că esti timidă, fie pentru că nu eşti mulţmită de corpul tău, el îşi va dori să te exploreze în totalitate cu privirea. Ochiul unei femei tinde să regăsească toate defectele, pe când cel masculin va fi "stârnit" de priveliştea corpului dezgolit.

4. "Sper să-mi spuna ce-i place" - Oricât de experimentat şi iniţiat este în arta sexuală, în faţa unei noi partenere va fi ca în faţa unei noi lumi de cucerit. "Bărbaţilor le place să fie ghidaţi, le este mult mai uşor când au la dispoziţie instrucţiuni de urmat".

5. "Cât de bine arată...mmmm" - Deşi consideri că trebuie sa mai slăbesti puţin pentru ca "fundul tău este un pic cam mare", el nu va observa această pseudo-problemă, dimpotrivă, va crede că arăţi incredibil de bine. Se ştie că femeile pun foarte mare accent pe greutate, atractivitatea pentru ele fiind proporţională cu kilogramele, însă, pentru bărbati nu se aplică aceaaşi regulă. Iubitul tău te va vedea sexy şi irezistibilă în orice situaţie.

6. "Nu o să uite seara asta niciodata" - Mulţi bărbaţi îşi doresc satisfacerea partenerelor lor, iar momentul în care tu eţti în costumul Evei în faţa lui, nu vrea decât să îţi ofere o noapte de neuitat. Plus că astfel are şansa să te vadă goală din nou şi... din nou şi... din nou.

7. "Dacă ea nu pomeneşte de prezervativ, eu nu am de gând să spun nimic" - De multe ori femeile nu cumpară prezervative, iar bărbaţilor le este ruşine de a le procura, mai ales din simplul motiv că nu ştiu ce mărime să îşi aleagă. Dacă până acum prezervatiul era un inconvenient în atingerea plăcerii, tehnica modernă a ţinut cont de nevoile atât ale bărbaţilor, cât şi ale femeilor.

8. "Mamă ce sâni are" - Sânii sunt un centru de mare interes pentru ei, li se par făcuţi pentru a fi atinâi. De cum începi să te dezbraci va fi captat de bustul tău, aşa că, măreşte suspansul.

9. "Pisici moarte, sconx, Ştefan Nikolici, Cernea" ... sau cine ştie, o formulă chimică. Poate pentru tine nu reprezintă nimic aceste cuvinte, ce legatură ar putea saă aiba pisicile moarte, sconxul cu jucătorii de la Steaua? Aparent nici una, însă, pentru el este un mod de a nu ajunge la punctul maxim de excitare. "Bărbaţii au metode ciudate de a se controla", spun sexologi, "mai ales când încearcă să se distragă de la acţiune".

10. "Sper să nu observe ca nu am fost la sală" - Toată lumea ştie că diavolul se regăseşte în detalii. Şi bărbaţii când te văd goală, pot deveni nesiguri pe corpul lor.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu