Zebrele de pe străzile din Capitală s-au transformat în peliculă cinematografică

Embed:

Treceri pietonale mai puţin obişnuite în centrul Capitalei. Pe mai multe străzi, peste noapte, au apărut zebre vopsite în forma unei pelicule cinematografice. Iniţiativa vine din partea organizatorilor festivalului internaţional de film documentar "Cronograf". 

Cineastul Virgil Mărgineanu spune că doreşte astfel să promoveze evenimentul. Acesta recunoaşte că s-a inspirat de la autorităţile Capitalei, care în 2010 au vopsit mai multe zebre în formă de claviatura unui pian.

"De la idee până la implementare au fost foarte mulţi paşi. Dar am avut susţinerea Primăriei pentru că a acceptat din prima, deşi credeam că ne va pune beţe în roate. Aseară era foarte plăcut la ora 10.30 au început să lucreze erau şi ei încântaţi, se jucau cu formele astea, a fost interesant", spune directorul OWH Studio, Virgil Mărgineanu. 

Festivalul "Cronograf" se va desfăşura în perioada 10-15 mai. În acest an, organizatorii festivalului şi-au propus să prezinte publicului pe lângă producţiile noi, toate peliculele premiate la ediţiile precedente. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu