Zebrele au ajuns şi în nordul ţării: Publika TV şi interpretul Natan au desenat zebre la Bălţi

Embed:

Îşi pun zilnic viaţa în pericol, chiar în faţa şcolii şi asta pentru că cea mai apropiată trecere de pietoni se află la o distanţă de 300 de metri. Vorbim despre elevii de la liceul teoretic "Vasile Alecsandri" din Bălţi. La rugămintea profesorilor şi a părinţilor, echipa Publika TV împreună cu interpretul „Natan” au desenat o zebră în preajma şcolii.

"Toţi copii care locuiesc în partea de jos a cartierului "Dacia" venind dimineaţa spre şcoală, grăbindu-se la ore nu mai fac înconjurul pentru a trece drumul", a spus directorul adjunct al liceului Teoretic "Vasile Alecsandri" din Bălţi, Silvia Demian.

Copiii au recapitulat şi regulile de circulaţie.

" - Ce reguli de circulaţie ştiţi, care sunt specifice pentru perioada de iarnă? - Să nu ne jucăm cu sania pe drum. - Nu trebuie să alergăm când maşina este aproape de noi", au menţionat copiii.

"Zebra lângă înstituţiile şcolare este foarte importantă, este de dorit ca trecerile de pietoni să fie mai interesante colorate", a menţionat reprezentanta "Automobil-Club" din Moldova Natalia Stavnici.

Reprezentanţii Poliţiei Rutiere din municipiul Bălţi au declarat că, în cel mai scurt timp, în faţa şcolii va fi amenajată o trecere de pietoni.

Campania Publika TV "Fii atent la drum. Eşti aşteptat acasă", care a demarat pe 11 noiembrie, a ajuns în opt raione ale ţării.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu