Zaria va juca în această seară cu FC Sarajevo în Liga Europei

Embed:

Zaria Bălţi este gata de startul în cupele europene inter-cluburi. Formaţia bălţeană va juca în această seară cu FC Sarajevo din Bosnia şi Herţegovina în prima manșă a primului tur preliminar al Ligii Europei.

Lotul din subordinea lui Vlad Goian nu a suferit mari schimbări în comparaţie cu sezonul precedent. Clubul bălțean a transferat trei fotbalişti în ajunul debutului în noua ediţie a Ligii Europei.

Este vorba despre moldovenii Maxim Focşa şi Mihai Apostol, dar şi despre ucraineanul Serghei Zaghinailov, fost component al Daciei Chişinău.

"Sperăm să facem un meci frumos cu Sarajevo. În primul rând să nu încasăm gol şi să marcăm. Trebuie să mergem cu un rezultat frumos la Sarajevo, pentru că vă daţi seama că este o echipă bătăioasă", a spus preşedintele Zaria Bălţi, Adrian Bogdan.

"Am văzut câteva meciuri ale adversarului şi am făcut câteva concluzii. Ce va fi vom vedea deja mâine", a comunicat fotbalistul Zaria Bălţi, Igor Ţîgîrlaş.

FC Sarajevo a ajuns în Republica Moldova cu o zi înaintea meciului cu Zaria Bălţi. Gruparea bosniacă a efectuat aseară antrenamentul oficial pe stadionul Zimbru din Chişinău.

Până a se deplasa în ţara noastră, FC Sarajevo s-a întărit cu atacantul macedonian Krste Velkoski, fost fotbalist la Ceahlăul Piatra-Neamţ şi Incheon United din Coreea de Sud.

Antrenorul bosniacilor a declarat a reuşit să afle multe detalii despre adversarii din Republica Moldova.

"Vom juca împotriva unei echipe destul de experimentate precum este Zaria. O echipă care ştie să joace la rezultat. Desigur, Zaria îşi doreşte să se califice în runda următoare. Dar şi Sarajevo vrea să ajungă acolo. Cele două echipe sunt aproape de acelaşi nivel. Nu putem vorbi despre o favorită. Anume acest lucru va face confruntarea mai interesantă", a spus antrenorul FC Sarajevo, Mehmed Jandos.

"E foarte greu să evidenţiezi un jucător mai periculos de la Zaria. Însă din ceea ce am observat la analiza adversarului, pot spune că Zaria este o echipă căreia îi place posesia, să atace mult şi să-şi creeze ocazii", a comunicat căpitanul FC Sarajevo, Marko Mihojevic.

Partida dintre Zaria şi Sarajevo se va disputa în această seară de la ora 20.00 pe stadionul Zimbru din Chişinău.

Meciul va fi oficiat de o brigadă de arbitri de Grecia, la centru cu Alexandros Aretopoulos.

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu