Zaria Bălţi a revenit pe podium în Divizia Naţională. Echipa a obţinut a treia victorie consecutivă

Zaria Bălţi a urcat pe locul trei în Divizia Naţională. Formaţia din nordul Moldovei a revenit pe podium după ce a învins pe teren propriu Saxan Ceadîr-Lunga cu scorul de 2-0. Aceasta este a treia victorie consecutivă obţinută de Zaria în campionat.

Gazdele au marcat primul gol al partidei în minutul 5 prin Maxim Mihaliov. Atacantul Gheoghe Boghiu a stabilit scorul final în prelungiri.

Într-o altă partidă, Dinamo Auto Tiraspol şi nou-promovata CF Ungheni au oferit un adevărat spectacol la Ternovca. Gazdele au condus cu 2-0 după golurile lui Mudrac şi Onofrei, însă CF Ungheni a reuşit să egaleze în repriza secundă. Primac a reuşit o dublă şi a adus un punct echipei sale.

Celelalte meciuri ale etapei a 17-a din Divizia Naţională vor avea loc miercuri. Cea mai aşteptată partidă este cea dintre campioana Sheriff şi vicecampioana Dacia Chişinău. Meciul este programat la Tiraspol cu începere de la ora 13:00.

Tot miercuri, Milsami Orhei va juca pe terenul formaţiei Speranţa Nisporeni, iar Zimbru Chişinău se va confrunta la Hânceşti cu Petrocub.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu