Zalina Marghiev: O medalie la Mondialele din acest an e o misiune imposibilă

Embed:

O medalie la Campionatul Mondial de atletism din acest an este o misiune imposibilă! De această părere este câştigătoarea Universiadei la proba aruncarea ciocanului, Zalina Marghieva, care va participa la Mondiale împreună cu sora sa, Marina. În afară de surorile Marghiev, Moldova va fi reprezentată la turneu de Ion Luchianov, la proba 3000 de metri cu obstacole.

Surorile Zalina şi Marina Marghiev se află pe ultima sută de metri în pregătirea către Campionatul Mondial de atletism din Coreea de Sud. Zalina, care a devenit recent campioană mondială la Universiada din China la proba aruncarea ciocanului, a declarat că de medalie nici nu poate fi vorba, atâta timp cât condiţiile de pregătire nu se schimbă.

"Vreau să fiu în primii opt. Să ajung în finală. Cum va fi pe loc, deja vom vedea. Am să vă spun sincer, aşa cum este real. Medalie - nu este posibil. Pentru o medalie de aur sau de argint, sau de bronz trebuie să fie cu totul alte investiţii, altă pregătire", a punctat aceasta.

Antrenorul Soslan Marghiev este şi el rezervat în privinţa şanselor la o medalie. Marghiev spune că cele trei mari favorite, Betty Heidler din Germania, poloneza Anita Wlodarczyk şi rusoaica Tatiana Lâsenko sunt cu un pas înaintea elevelor sale, din cauza condiţiilor superioare de pregătire de care dispun.

Zalina şi Marina Marghiev vor debuta la Mondiale pe 2 septembrie. În afară de ele, Moldova va fi reprezentată la competiţie doar de Ion Luchianov, la proba de 3000 de metri cu obstacole. Campionatul Mondial de atletism din Daegu, Coreea de Sud, va avea loc în perioada 27 august - 4 septembrie.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu