YouTube va introduce modul Incognito în aplicaţia de mobil

Disponibil de mult timp în browserul Chrome, modul Incognito va fi preluat şi în aplicaţia YouTube pentru Android, oferind utilizatorilor posibilitatea să acceseze clipuri şi pagini YouTube fără ca activităţile desfăşurate să apară în istoricul de navigare, scrie go4it.ro.

Aflată deocamdată la stadiu de testare, opţiunea Turn on Incognito va apărea la secţiunea Account, activând simbolul avatar prezent în colţul dreapta sus a interfeţei.

Mai uşor de accesat decât funcţia similară din browserul Chrome, modul Incognito implică ieşirea temporară din contul de utilizator deja autentificat, astfel că nu putem vedea listele de redare şi paginile la care ne-am abonat. În plus, nu vom putea lăsa comentarii la clipurile vizionate.

În acest fel, modul Incognito este complet anonim, singurul indiciu lăsat de accesarea unui clip fiind contorizarea vizionării în pagina acestuia.

La dezactivarea modului Incognito contul YouTube folosit anterior este re-autentificat în mod automat, fără mai fi solicitată parola de utilizator.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu