YouTube Music Awards 2015! Cei mai buni artişti, premiați de cel mai accesat canal online de videoclipuri

Cel mai accesat canal online de videoclipuri îi va premia pe 24 martie pe cei mai buni artişti. Astfel, Rihanna, Drake şi Beyonce se numără printre cei care vor fi recompensanţi la ediţia din 2015 a galei YouTube Music Awards.

50 de câştigători au fost aleşi anul acesta, după o serie de criterii aparte. Astfel, organizatorii au ţinut cont nu doar de numărul de vizualizări de pe YouTube, ci şi de numărul abonaţilor de pe platforma online, precum şi de numărul de concerte pe care vedetele le-au susţinut în ultimile şase luni, scrie teotrandafir.com.

Drept urmare, unele dintre cele mai populare videoclipuri publicate în ultimul an au fost "Shake It Off!", al cântăreţei Taylor Swift, cu aproape 630 milioane de vizualizări, "I’m Not The Only One", al lui Sam Smith, cu 196 milioane de accesări şi "Partition", al lui Beyonce, cu aproape 90 milioane vizualizări.

YouTube va onora în acest an nu doar o serie de cântăreţi celebri, precum Drake, Rihanna, Beyonce şi Miley Cyrus, ci şi artişti care sunt în plină ascensiune în aceste zile, printre care Sam Smith sau Hozier.

Organizatorii YouTube Music Awards 2015 au pus la cale o serie de evenimente menite să apropie fanii de idolii lor. Astfel, în loc să cânte în cadrul galei, unii artişti vor crea videoclipuri speciale, care vor fi difuzate în timpul evenimentului transmis online. Lista celor care vor crea noile conţinuturi îi cuprinde pe Charli XCX, Sheeran, Martin Garrix, Max Schneider, Migos, Megan Nicole, Cahoots, Nicky Jam şi Shamir.

În plus, fanii vor fi invitaţi să meargă în culise pentru a-şi cunoaşte artiştii preferaţi, iar cei mai norocoşi vor putea chiar să apară în videoclipurile cântăreţilor.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu