Yoghini exhibiţionişti! Prima şcoală de meditaţii nude s-a deschis la New York (VIDEO)

Embed:

Ce nu fac unii oameni ca să atingă armonia interioară? O şcoală din New York oferă ore mai puţin obişnuite pentru cei mai îndrăzneţi dintre clienţi - şedinţe de yoga fără haine. Zeci de entuziaşti s-au grăbit să participe la experienţa inedită. 

Proprietarii şcolii de yoga şi-au întitulat instituţia "Curajoşi şi goi". Bărbatul spune că i-a venit ideea în timpul unui antrenament, când a simţit că trebuie să depăşească barierele materiale.

"Mi-am scos hainele şi mi-am făcut exerciţiile obişnuite acasă. Am înţeles că este distractiv şi am simţit o legătură mai strânsă cu propriul meu corp".

Co-proprietara afacerii spune că iniţial orele de yoga fără haine erau accesibile numai pentru bărbaţi, după care au participat şi femei lipsite de inhibiţii, iar acum şedinţele sunt deschise pentru ambele sexe.

"Mă simt mai liberă atunci când sunt goală la lecţiile de yoga. Sunt multe lucruri care ne diferenţiază în timpul unor ore obişnuite, cum ar fi brand-urile de haine. Dezbrăcaţi, suntem toţi la fel".

Potrivit proprietarilor, aceasta este singura şcoală de yoga din lume dedicată în exclusivitate practicii de yoga fără haine. Totuşi, organizatorii oferă şi cursuri de yoga semi-nud, unde începătorii mai timizi pot veni pe jumătate îmbrăcaţi. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu