Yahoo a lansat o aplicaţie care te ajută cu bani la nevoie

Marile companii de tehnologie din toată lumea au avut un impact profund asupra fiecărui sector economic, începând de la librării până la companii de taxe, schimbând în totalitate unele industrii precum cea hotelieră.

Acum, Yahoo Finance caută elemente pentru a crea un serviciu de sharing în sectorul de finanţe şi economii personale ale oamenilor, potrivit Quartz.
 
Compania lansează astăzi o aplicaţie numită Tanda. Utilizatorii pot forma grupuri de cinci sau nouă oameni pentru a-şi îndeplini împreună scopurile de economisire pe termen scurt, precum economisirea unor bani pentru vacanţă.
 
Utilizatorii depun o anumită sumă de bani lunar într-un fond comun şi pot stabili împreună când şi în ce ordine vor ptrimii banii.
 
Primele două persoane care îşi retrag banii, plătesc o anumită taxă, în timp ce ultima persoană care îşi retrage banii primeşte un bonus.
 
Conceptul nu este neapărat nou. Modul de funcţionare este următorul: Cinci persoane decid să economisească fiecare 50 de dolari într-un termen de cinci luni, fiecare persoană adăugând în fond astfel 10 dolari pe lună. Pe rând, în fiecare lună, un membru al grupului primeşte 50 de dolari până când cercul este complet, scrie businessmagazin.ro
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu