XAVI, FINAL CU GUST AMAR. Mijlocașul a disputat ultimul meci la nivel profesionist

Final de carieră trist pentru Xavi Hernandez. Al Sadd, clubul în tricoul căruia campionul mondial a disputat ultima partidă la nivel profesionist, a fost învins la scor, 1-4, de Al-Duhail în finala Cupei Qatarului.

Al Sadd a deschis scorul în minutul 6 prin Akram Afif.

Replica echipei adverse a venit peste 10 minute, atunci când Hassan Afif a restabilit egalitatea. Până la pauză Al Duhail a rămas în inferioritate numerică, după ce Almoez Ali a văzut al doilea cartonaș galben.

În repriza secundă, arbitrul a eliminat alți trei jucători, toți de la Al Sadd. Fotbaliștii de la Al Duhail au profitat de superioritatea numerică și au înscris de trei ori. Edmilson Junior a făcut-o de două ori, un alt gol fiind marcat de Youssef El-Arabi.

Xavi Hernandez și-a anunțat retragerea din fotbal la începutul acestei luni și urmează să-și înceapă cariera de antrenor. Spaniolul a disputat 769 de partide pentru FC Barcelona înainte de a pleca la Al Sadd, în 2015. Hernandez are în palmares 25 de trofee cu clubul catalan și 4 cu Al Sadd. În plus, el a câştigat de două ori Campionatul European şi o dată Cupa Mondială cu echipa națională de fotbal a Spaniei.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu