Wozniacki eliminată în turul doi la Cincinnati

Embed:

Numărul unu mondial în tenisul feminin, Caroline Wozniacki, a fost eliminată în turul doi al Mastersului de la Cincinnati. Daneza a pierdut în faţa adolescentei Christina McHale în două seturi, 6-4, 7-5. O altă favorită, Serena Williams, a abandonat competiţia după ce s-a accidentat la degetul mare de la piciorul drept.

Cu noul ei prieten şi, în acelaşi timp, senzaţia golfului mondial, Rory McIlroy, aflat în tribună, numărul unu în tenisul mondial feminin, Caroline Wozniacki, a părăsit din nou prematur un turneu al acestei veri. Wozniacki a fost eliminată chiar la debutul său la Mastersul de la Cincinnati, de către adolescenta Christina McHale în două seturi, 6-4, 7-5.

Sârboaica Ana Ivanovic a părăsit şi ea competiţia din Statele Unite, după ce a fost învinsă de rusoaica Nadia Petrova. Fosta lideră în ierarhia WTA a pierdut primul set cu 3-6, iar în cel de-al doilea a ajuns până la tie-break, unde, însă, Petrova s-a impus cu 7-4.

În optimi s-a mai calificat şi o altă rusoaică, Vera Zvonareva. A doua favorită a turneului a învins-o în turul doi pe compatrioata sa Ekaterina Makarova în două seturi, 6-3, 6-0.

Israelianca Shahar Peer nu a avut emoţii în meciul cu franţuzoaica Pauline Parmentier. Peer a avut nevoie de două seturi pentru a se califica în optimi, scor 6-2, 6-3.

Serena Williams a abandonat competiţia, după ce s-a accidentat, miercuri, la degetul mare de la piciorul drept.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu