Wolverhampton a oficializat transferul lui Joao Moutinho cu naţionala Portugaliei

Embed:
Transferuri pe bandă rulantă în Premier League! Nou-promovata Wolverhampton Wanderers a oficializat transferul campionului european cu naţionala Portugaliei, Joao Moutinho. Mijlocaşul în vârstă de 31 de ani a venit de la AS Monaco contra 5 milioane 600 de mii de euro. Durata contractului este de 2 ani.

Oficialii clubului monegasc vor să promoveze mai mulţi fotbalişti tineri, astfel că portughezul nu mai face parte din planurile formaţiei la care a evoluat în ultimii 5 ani.

Moutinho este al treilea transfer important reuşit de "lupi" în acest inter-sezon după aducerea portarului Rui Patricio de la Sporting Lisabona şi a atacantului mexican Raul Jimenez de la Benfica, tot din Lisabona.

Un alt club englez, FC Everton, a anunţat achiziţia mijlocaşului brazilian Richarlison. Acesta a ajuns ajuns în lotul "caramelelor" de la Watford pentru impresionanta sumă de 56 de milioane de euro.

Watford a făcut una dintre cele mai profitabile afaceri din istoria sa. Adus, vara trecută, pentru 12,4 milioane de euro de la Fluminense Rio de Janeiro, Richarlison a fost vândut pe o sumă de 5 ori mai mare.

Sud-americanul s-a adaptat bine cerinţelor din Premier League şi a marcat 5 goluri în ultima ediţie de campionat.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu