Wikileaks: Doi astronauţi doreau să îl implice pe Obama în discuțiile despre extratereștri și OZN-uri

Emailurile Wikileaks scot la iveală noi informații. De data aceasta, informațiile îi privesc pe John Podesta, Barack Obama și astronautul  Edgar Mitchell. John Podesta a aranjat o întâlnire cu Edgar Mitchell pentru a discuta cu guvernul american despre informarea poporului despre extratereștri. După această întâlnire, acesta dorea să îl implice și pe președintele Barack Obama.â, scrie b1.ro.

"Guvernul nostru are convingeri demodate", a scris Mitchel într-un email din 2014, în care a cerut "o conversație cu tine (John Podesta) și cu președintele Obama în privința unei informări publice despre extratereștri, pentru beneficiul țării și a planetei".

Mitchell, al șaselea om care a pășit pe lună, a spus că informația trebuie dezvăluită pentru ca oamenii să obțină "energie sustenabilă pentru planetă", și să exploreze spațiul cosmic fără să se întoarcă la "colonialism și distrugere".

În email, Mitchell susține că guvernul american a luat în mod conștient decizia de a „înlătura cunoștințele despre prezența extraterestră din viața cetățenilor” în urmă cu 50 de ani. Decizia, spune el, nu mai este relevantă, fiind în detrimentul "științei, religiei și responsabilității civile".

Fostul astronaut, care a murit în februarie 2016, a mai comunicat cu Podesta pe email, avertizându-l de un război spațial iminent și de faptul că Vaticanul deține cunoștințe despre extratereștri.

John Podesta, șeful campaniei prezidențiale este cunoscut pentru pasiunea sa pentru OZN-uri, convingând-o pe Hillary Clinton să declaseze dosarele OZN dacă preia puterea. În 2002, acesta a făcut demersuri pentru eliberarea publică a documentelor Aria 51.

În ultimul pachet de emailuri făcute publice de Wikileaks, Podesta a fost rugat de autor și curatorul muzeului Robert Fish să discute cât de multă informație științifică despre OZN-uri poate fi colectată.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu