Weekendurile sunt mai frumoase alături de Canal 3! Surprizele pregătite pentru această săptămână

Weekendurile sunt mai frumoase alături de Canal 3.

Şi pentru acest sfârşit de săptămână v-am pregătit filme de colecţie! Vineri ne convingem încă o dată de puterea dragostei, care îi "converteşte" chiar şi pe cei mai pragmatici.

Sâmbătă admirăm tăria de caracter a lui Forrest Gump, care ne dă o adevărată lecţie de viaţă, iar duminică ne lăsăm fascinaţi de cotiturile pe care le poate lua destinul aparent nefericit al unui orfan.

Weekendul începe cu drama “Playboy de L.A.”.

Nikki este prototipul armăsarului sexy și ușuratic, ale cărui ținte sunt femeile bogate din New York.

După un lung periplu prin multiplele dormitoare, el pare să-și găsească, în sfârşit, locul în viața Samanthei - o avocată de succes care, în pofida vârstei, arată superb și decide să îi pună la dispoziție mai mult decât a visat vreodată.

Dar când Nikki o cunoaște pe Heather, o chelneriță la fel de sexy și versată ca el, rațiunea lui cedează în faţa sentimentelor. Între dragoste și bani, ce va alege oare?

Sâmbătă urmăriţi drama care a adunat şase premii Oscar - Forrest Gump.

Un film despre un om cu grad scăzut de inteligenţă care, în ciuda handicapului său, a realizat multe lucruri măreţe de-a lungul vieţii.

Forrest luptă pentru a-şi depăşi defectele. Se căsătoreşte cu singura lui iubire, Jennie, care moare dupa ce îi naşte un fiu. Acum trebuie să aibă grijă de micuţ şi să se asigure că va trăi o viaţă normală.

Săptămâna se încheie cu drama ”Vagabondul milionar”. Jamal Malik este un adolescent orfan de la periferiile oraşului indian Mumbai.

În mod surprinzător ajunge să participe la emisiunea "Cine vrea să fie un milionar?, dar când este la un pas de a câştiga marele premiu, este arestat de poliţie sub suspiciunea că trişează.

Nimeni nu poate înţelege cum un copil al străzii, care, culmea, e analfabet, poate şti răspunsurile corecte la toate întrebările prezentatorului. Se pare că suflorul este însăşi soarta.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu