Weekend de poveste la vinării. Turişti din diferite ţări au venit să guste din vinul şi bucatele moldoveneşti

Embed:

A fost un weekend de poveste şi la vinăriile din ţară. Pentru oaspeţi au fost gătite bucate tradiţionale şi s-au organizat degustări şi excursii. Cu ocazia sărbătorii, au venit turişti din diferite ţări.

După excursie, vizitatorii au putut gusta zece feluri de vin, iar atmosfera a fost asigurată de muzică live.

"Vinul este un produs foarte important pentru ţara voastră. Este foarte bun, ca cel european, american sau din Chile. Este extraordinar."

"Felicitări cu ocazia sărbătorii! - Cum veţi petrece astăzi? - Foarte bine!"

Această vinărie au fost gata să primească mai mult de 500 de turişti. Pentru oaspeţi au pregătit un meniu special.

"Am pregătit fripturică din pui, fripturică din porc, mămăligă, sărmăluțe, murături și desert. La desert cheese cake din dovleac si jele din struguri", a declarat Elena Coval, bucătar-șef.

Organizatorii au mai pregătit şi o expoziţie de fotografii pe tema vinului şi a strugurilor, iar cei mici au fost distraţi de clovni.

"Noi am organizat o sărbătoare specială la complexul nostru, în care oferim oaspeţilor noştri un program special. Vor putea să beneficieze all-inclusive de toată oferta noastră care include bucătăria naţională în combinaţie cu vinurile noastre, decor inedit, muzică live şi o atmosferă specială care o avem aici", a spus Aliona Goncearenco, şefa departamentului de marketing.

O zi petrecută la vinărie i-a costat pe vizitatori în jur de 400 de lei. Cei care au ales să se cazeze pe noapte au plătit între 1.000 şi 1.500 de lei.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu