Wayne Rooney a fost desemnat jucătorul lunii octombrie în MLS

Englezul Wayne Rooney, atacantul echipei DC United, a fost ales, joi, jucătorul lunii octombrie în Liga profesionistă de fotbal din Statele Unite (MLS), scrie agerpres.ro.

Rooney, cel mai bun marcator din istoria selecţionatei Angliei, joacă din luna iunie la DC United, echipa din capitala federală a Statelor Unite (Washington), pe care ajutat-o, prin cele 12 goluri marcate, să urce de pe ultimul loc până pe poziţia a patra în clasamentul Conferinţei de Est cu 51 de puncte.

Fostul jucător al echipei Manchester United a înscris cinci goluri în tot atâtea partide disputate în cursul lunii octombrie.

Rooney, în vârstă de 33 de ani, a început luna cu o dublă în meciul câştigat cu 2-1 în faţa lui Chicago Fire, pe 7 octombrie, şi a repetat acelaşi scenariu şi în partida câştigată cu scorul de 3-1 în faţa formaţiei New York City FC, pe 21 octombrie.

Rooney a deschis scorul în minutul 8, iar apoi a înscris din nou în repriza secundă, când a transformat o lovitură de la 11 m, în minutul 74. În urma acelui succes, DC United s-a calificat în play-off-ul MLS.

Wayne Rooney a înscris şi singurul gol al partidei împotriva formaţiei Toronto FC, campioana en titre a Ligii profesioniste nord-americane de fotbal, pe 17 octombrie.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu