W2019, telefonul cu clapetă de la Samsung, a fost anunţat. Este mai scump decât Galaxy Note9

De câţiva ani deja, Samsung oferă în China smartphone-uri premium cu clapetă, bazate pe hardware-ul de top pe care îl oferă pe dispozitivele sale high-end, Galaxy S şi Galaxy Note. Modelul W2019 este cel mai nou membru al familiei de smartphone-uri Samsung în format clamshell şi face exact ceea ce ne aşteptam: vine cu specificaţii foarte bune, un design captivant şi camerele avansate pe care ne-am obişnuit să le vedem pe dispozitivele de top ale companiei, scrie go4it.ro.

Samsung W2019 - design şi construcţie

W2019 este un dispozitiv foarte ciudat pentru vremurile în care trăim. În timp ce Samsung încearcă să elimine marginile din jurul ecranelor de pe dispozitivele sale principale, nici măcar nu se chinuie să facă acelaşi lucru pe acest dispozitiv. Avem de a face cu două ecrane S-AMOLED Full HD de 4,2”, unul la exterior şi unul la interior, mambele beneficiind de butoane fizice pentru navigaţie. Cel exterior are butoane capacitive, în timp ce la interior avem pe tasatura alfanumerică fizică şi butoane de navigaţie.

Deşi pare un telefon „învechit”, parcă din altă eră, Samsung consideră W2019 un dispozitiv premium, construindu-l din materiale de foarte înaltă calitate. Avem o carcasă metalică livrată în culorile Rose Gold şi Platinum pe margini şi sticlă la exterior şi deasupra ecranului la interior. Utilizatorii de W2019 primesc şi acces la sevicii premium precum reparaţii gratuite, posibilitatea de curăţare a dispozitivului gratuită şi servicii la cerere, similare cu soluţiile de tip „consierge” de pe telefoanele Vertu.

Samsung W2019 - specificaţii

La interior găsim un Snapdragon 845 de la Qualcomm, acelaşi chipset de pe Galaxy S9 şi Note9 folosit în China şi SUA, 6 GB memorie RAM şi variante de configurare pentru stocare de 128 şi 256 GB. Camerele foto sunt aceleaşi de pe Galaxy Note9, cu un senzor principal cu diafragmă variabilă f/1.5-f/2.4 şi un senzor cu zoom. Senzorul de amprentă este însă poziţionat tot lângă cameră, asemeni modelelor din 2017 de la Samsung.

Samsung W2019 - preţ şi data de lansare

Nu a fost încă aunţată data de lansare şi nici preţul, însă W2019 este aşteptat în China în viitorul foarte apropiat, la un preţ de aproximativ 10.000 yuan, adică peste 1.400 de dolari americani. Acesta este mai scump decât un Galaxy Note9 în varianta de top, cât şi decât un iPhone XS Max cu cea mai mare opţiune de stocare.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu