Vreţi să mergeţi într-o călătorie spre... Soare? NASA vă oferă această posibilitate. Condițiile pe care trebuie să le îndeplinești

Embed:

Vreţi să mergeţi într-o călătorie extraordinară spre... Soare? Agenţia Spaţială Americană vă oferă această posibilitate. Evident, nu este vorba de un voiaj propriu-zis: doritorii vor participa doar cu... numele, care vor fi în înscrise pe un stick de memorie ce va fi transportat la bordul vehiculului spațial.

Toţi cei ce vor să ia parte la această experienţă unică trebuie să intre pe site-ul NASA, unde vor completa formularul şi vor primi în schimb pe adresa de e-mail confirmarea înscrierii. Data limită este 27 aprilie.

Sonda Parker va fi lansată vara aceasta pe o traiectorie ce o va duce pe o orbită spre atmosfera solară. Obiectivul misiunii spaţiale este de a cerceta modul în care funcţionează astrul şi cum influenţează viaţa şi tehnologiile de pe Pământ.

Parker va ajunge la cea mai mică distanţă de Soare atinsă vreodată de un obiect trimis de pe Terra - aproximativ 6 milioane de kilometri. Distanța dintre Pământ şi Soare este de 150 de milioane de kilometri.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu