Vremea se strică: Meteorologii anunță când vin ploile

Embed:
Mâine, cerul va fi variabil, vor cădea ploi cu descărcări electrice. La Briceni termometrele vor indica 23 de grade, iar la Soroca se vor înregistra 24. La Bălţi şi Orhei se aşteaptă 25 de grade, iar la Tiraspol şi Leova se anunţă 27. La Comrat şi Cahul maxima va ajunge la 28 de grade Celsius.

În Capitală, în această noapte, se vor înregistra 17 grade, iar mâine se aşteaptă 27. În următoarele zile, vremea se va menține caldă, însă vor cădea ploi cu descărcări electrice. Ziua, maximele vor oscila între 24 şi 29 de grade, iar noaptea termometre vor indica între 14 şi 17.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid, termometrele vor indica 30 de grade. La Paris, Londra şi Roma se vor înregistra 21 grade, la Berlin va fi cu unul mai mult, iar la Viena se aşteaptă 18 grade Celsius. La Praga şi la Varşovia, vor fi 19, respectiv, 18 grade, la Belgrad se anunţă 20 de grade, în timp ce la Budapesta temperaturile nu vor depăşi 15 grade Celsius. În capitala României, la Kiev şi Moscova maxima va ajunge la 27 de grade, la Atena vor fi 30, iar la Ankara se vor înregistra 32 de grade Celsius.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu