Vremea se schimbă în toată țara! Meteorologii anunță ninsori slabe

Embed:

Mâine, în nordul şi centrul ţării se vor înregistra ninsori slabe, iar în partea de sud nu se vor înregistra precipitaţii. În această noapte minimele vor fi cuprinse între minus trei şi plus două grade Celsius.

La Briceni şi Soroca vor fi zero grade Celsius. La Bălţi se va înregistra un grad, iar la Orhei vor fi două grade Celsius. La Tiraspol mercurul din termometre va indica trei grade, iar la Leova va fi cu un grad mai mult. La Comrat şi Cahul maximele vor ajunge până la cinci grade Celsius.

La noapte în Capitală, minimele vor fi de zero grade Celsius. Mâine, pe parcursul zilei mercurul din termometre va urca până la trei grade Celsius. În următoarele zile vremea nu va înregistra schimbări considerabile. La începutul săptămânii viitoare sunt aşteptate ninsori slabe.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil, iar temperaturile nu se vor schimba semnificativ. La Madrid se vor înregistra nouă grade Celsius. La Paris se vor înregistra două grade, iar la Londra şase grade Celsius.

În capitala Italiei va fi vreme frumoasă şi se vor înregistra 13 grade Celsius. La Viena vor fi trei grade, iar la Praga va fi cu două grade mai mult. La Belgrad mercurul din termometre va indica şapte grade Celsius. Mâine, la Bucureşti vor fi zece grade Celsius. La Kiev va fi un grad şi va ninge, iar în capitala Rusiei se vor înregistra minus patru grade Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu