Vremea se răceşte în următoarele zile. Vom avea temperaturi cu minus

Mâine, cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab din sud-est. La Briceni și Soroca vor fi 10 grade Celsius, iar la Bălți 11. La Orhei şi Tiraspol se aşteaptă 12 grade Celsius. La Leova mercurul din termometre va urca până la 13 grade. La Cahul sunt anunţate maxime de 14 grade Celsius, iar la Comrat 15 grade Celsius.

În Capitală, pentru mâine sunt prognozate 12 grade. În următoarele zile minimele vor oscila între -1 şi +4 iar ziua vor indica între 9 şi 12 grade Celsius.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid, Paris şi Londra termometrele vor indica 13 grade, iar la Berlin cu un grad mai mult.

La Roma sunt prognozate 20 grade, iar la Viena se aşteaptă 13 grade Celsius. La Praga şi Varşovia se vor înregistra 12 grade, iar la Budapesta cu două grade mai cald.

La Belgrad cerul va fi variabil cu maxime de până la 10 grade. La Bucureşti şi Ankara termometrele vor indica 16 grade. La Atena sunt anunţate 19 grade Celsius. La Kiev şi Moscova sunt prognozate 7 şi, respectiv, 3 grade Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu