Vremea se încălzeşte uşor. Câte grade vor indica termometrele

Embed:
Mâine, în toată ţara vremea se încălzeşte uşor. La Briceni și Soroca se vor înregistra patru grade, iar la Bălți va fi cu un grad mai cald. La Orhei se aşteaptă şase grade. La Tiraspol se anunţă şapte grade. La Leova vor fi opt garde în termometre, iar la Comrat şi Cahul se aşteaptă nouă grade Celsius.

În Capitală, în această noapte vor fi minus două grade, iar mâine şapte grade Celsius. În următoarele zile termometrele vor indica temperaturi mai generoase. Maximele vor oscila între şase şi 12 grade. Noaptea se vor înregistra între minus patru şi şase grade.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei sunt aşteptate ploi. La Madrid se vor înregistra 13 grade, iar la Paris va fi cu un grad mai puţin. La Londra va ploua şi vor fi 11 grade. La Berlin se anunţă nouă grade, în timp ce la Roma maxima va fi de 18 grade Celsius. La Viena termometrele vor indica nouă grade, iar la Praga şi Varşovia va fi cu două grade mai puţin. La Budapesta vor fi 10 grade, iar la Belgrad 14. În capitala României se vor înregistra nouă grade. La Atena maxima va fi de 18 de grade, iar la Ankara 13. La Kiev se aşteaptă zero grade, iar la Moscova vor fi minus două grade Celsius.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu