Vremea se încălzeşte uşor. Câte grade vor indica termometrele

Mâine, cerul va fi variabil. Vîntul va sufla slab din nord-vest. La Briceni şi Soroca meteorologii au prognozat patru grade, iar la Bălţi va fi cu un grad mai mult. La Orhei sunt anunţate şase grade, iar la Tiraspol se vor înregistra şapte grade Celsius. La Leova şi Comrat maxima va fi de opt grade Celsius, iar la Cahul vor fi nouă grade.

În Capitală în această noapte se aşteaptă zero grade Celsius, iar mâine se vor înregistra şapte grade Celsius. În următoarele zile , pe timp de zi, vor fi până la 12 grade, însă pe timp de noapte vom avea şi minus patru grade Celsius.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi senin. La Madrid se vor înregistra 17 grade, iar la Roma cu două grade mai puţin. La Berlin şi Londra se aşteaptă 13 grade Celsius. La Paris au fost prognozate 14 grade Celsius, iar la Roma cu un grad mai mult. La Viena şi Praga se anunţă 12 grade Celsius. La Budapesta şi Varşovia termometrele vor indica 11 grade Celsius. La Belgrad se aşteaptă cer senin şi nouă grade în termometru. La Bucureşti şi Atena meteorologii au prognozat 10 grade Celsius. La Ankara maxima va fi de opt grade Celsius. La Kiev cerul va fi variabil şi se aşteaptă patru grade, iar la Moscova se vor înregistra două grade Celsius.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu