Vremea se încălzeşte uşor. Câte grade vor indica termometrele

Embed:
Mâine, în toată țara cerul va fi variabil, iar dimineața, izolat, va fi ceață. La Briceni și Soroca se așteaptă 22 de grade Celsius, iar la Bălți cu un grad mai mult. La Orhei sunt prognozate 24 de grade, iar la Tiraspol 25 de grade. La Leova maxima va fi de 26 de grade, iar la Comrat și Cahul cu un grad mai mult.

În Capitală, în această noapte vor fi 14 grade, iar mâine se așteaptă 25 de grade Celsius. În următoarele zile, vremea se va încălzi. Meteorologii prognozează până la 28 de grade și cer variabil.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei va ploua. La Madrid vor fi 33 de grade Celsius, iar la Roma 27 de grade. La Paris sunt prognozate 21 de grade, iar la Londra 19 grade. La Berlin maxima va fi de 16 grade. La Budapesta și Belgrad se așteaptă 29 de grade, iar la Viena cu un grad mai mult. La Praga termometrele vor arăta 24 de grade, iar la Varșovia 22 de grade. La Ankara vor fi 28 de grade, iar la Atena cu un grad mai puțin. La București sunt prognozate 25 de grade, iar la Kiev 24 de grade. În Capitala Rusiei se așteaptă 19 grade Celsius.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu