Vremea se încălzeşte. Ce temperaturi ne aşteaptă în următoarele zile

Embed:

Mâine, în ţară cerul va fi variabil. La Briceni, Soroca şi Bălţi se vor înregistra patru grade. La Orhei termometrele vor indica cinci, iar la Tiraspol şi Comrat se aşteaptă până la opt grade. La Leova sunt anunţate şapte grade, iar la Cahul nouă. În Capitală, în această noapte vor fi minus patru grade, iar mâine şapte.

În următoarele zile vremea se încălzeşte uşor, termometrele vor arăta între şase şi nouă grade. Noaptea se vor înregistra între minus patru şi plus un grad Celsius. Duminică, dar şi la începutul săptămânii viitoare, în sudul ţării se aşteaptă maxime de până la 10 grade.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid termometrele vor arăta 13 grade, iar la Paris şi Londra 10. La Berlin va fi cu un grad mai puţin. La Roma va ploua, iar maxima va fi de 16 grade.

În capitala Austriei sunt prognozate şapte grade, iar la Praga şi Belgrad opt. La Varşovia se vor înregistra şase grade. La Budapesta nu va fi mai mult de două grade. La Bucureşti se aşteaptă şapte grade, iar la Atena 18. La Kiev sunt anunţate două grade şi la Moscova cu un grad mai puţin. La Ankara cerul va fi senin şi se va încălzi până la şase grade.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu