Vremea se ÎNCĂLZEȘTE. Ce temperaturi ne așteaptă, astăzi, 25 martie, dar și în următoarele zile

Embed:

Astăzi, în cea mai mare parte a ţării cerul va fi variabil. La Briceni şi Soroca termometrele vor indica cinci grade, iar la Bălţi cu unul mai mult. La Orhei se aşteaptă şapte garde. Şi la Tiraspol va fi, la fel, şapte grade. La Leova termometrele vor indicat opt grade. La Comrat vor fi nouă grade, iar la Cahul maxima va fi de 10 grade Celsius.

Astăzi, în Capitală, cerul va fi variabil. Ziua vor fi şapte grade, iar noaptea maxima va fi de până la minus şapte grade. În următoarele zile, vremea se încălzeşte. Astfel, termometrele vor arăta între 13 şi 18 grade. Noaptea se anunţă temperaturi între minus unu şi opt grade.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid termometrele vor arăta 18 grade, la Paris 12, iar la Londra 14. La Berlin se aşteaptă nouă grade, iar la Roma 14. La Viena sunt anunţate şase grade, la Budapesta opt, iar la Belgrad patru.

La Praga vor fi şapte garde, iar la Varşovia opt. La Bucureşti se vor înregistra şapte grade, la Atena se va încălzi până la 15, iar la Ankara maxima va fi, la fel, de 15 grade. La Kiev vor fi şapte grade, iar la Moscova nouă.

loading...

Lasă un comentariu