VREMEA SCHIMBĂ FOAIA. Timpul se răceşte. Ce temperaturi ne aşteaptă în următoarele zile

Embed:

Mâine, în ţară cerul va fi variabil. La Briceni și Soroca se vor înregistra 15 grade, iar la Bălți va fi cu unul mai mult. La Orhei vor fi 17, iar la Tiraspol se aşteaptă 18 grade. La Leova se vor înregistra 19. La Comrat şi Cahul sunt anunţate 20 de grade.

În Capitală, în această noapte vor fi şapte grade, iar mâine termometrele vor arăta 18. În următoarele zile vremea se va răci uşor. Maximele vor oscila între 14 şi 21 de grade. Noaptea se vor înregistra între şase şi 12.

Spre sfârşitul săptămânii, mai exact începând de joi, mercurul din termometre va indica între 14-17 grade pe timp de zi, vineri vor fi aceleaşi maxime, iar în weekend valorile vor oscila între 8 şi 11 grade. Noaptea se vor înregistra până la 9 grade Celsius.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei va ploua. La Madrid termometrele vor arăta 13 grade, iar la Paris şi Berlin vor fi opt grade. La Londra se anunţă cu un grad mai puţin. La Roma se vor înregistra 16 grade. La Viena sunt prognozate şapte grade, iar la Praga şase.

În capitala Poloniei se aşteaptă 11 grade. Cu un grad mai mult va fi la Budapesta. La Belgrad vor fi 19 grade în termometre. La Bucureşti se va încălzi până la 23 de grade, iar la Atena 24. La Ankara maxima va fi de 22 de grade. La Kiev se vor înregistra 11 grade, iar la Moscova şapte.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu