VREMEA SCHIMBĂ FOAIA. Nu uitați umbrelele acasă. Se anunță ploi

Embed:

Mâine, în ţară cerul va fi noros, iar în sud vor cădea precipitaţii slabe. La Briceni şi Soroca se vor înregistra trei grade, iar la Bălţi şi Orhei cu unul mai mult. La Tiraspol vor fi cinci. La Leova termometrele vor arăta şapte grade. La Comrat şi Cahul se aşteaptă opt grade.

În Capitală, va ploua slab. Noaptea sunt prognozate zero grade, iar ziua sunt anunţate cinci. În următoarele zile termometrele vor arăta între patru şi şapte grade. Noaptea se vor înregistra între minus unu şi plus trei grade.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei va ploua. La Madrid termometrele vor arăta 13 grade, iar la Paris şi Berlin şapte. La Londra va fi cu un grad mai puţin. La Roma se va încălzi până la 15 grade.

La Viena sunt prognozate şapte, iar la Praga opt. În capitala Poloniei se vor înregistra patru grade. La Budapesta vor fi şase, iar la Belgrad 11. La Bucureşti nu vor fi mai mult de 10 grade. La Atena maxima va fi de 16 grade. La Kiev se aşteaptă şase grade. La Moscova vor fi două grade sub zero şi va ninge. La Ankara sunt anunţate şapte grade Celsius.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu