Vremea schimbă foaia. Cum va fi vremea în data de 15 martie și câte grade vor indica termometrele

Embed:

Mâine, vremea se răceşte brusc, iar cerul va fi variabil. La Briceni şi Soroca termometrele vor indica trei grade, iar la Bălţi va fi cu unul mai mult. La Orhei se aşteaptă cinci garde, iar la Tiraspol, şase. La Leova sunt prognozate şapte grade, iar la Comrat şi Cahul maxima va fi de opt grade.

Mâine, în Capitală, se aşteaptă până la şase grade, iar noaptea se va înregistra minus un grad. În următoarele zile, termometrele vor arăta între 11 şi 17 grade. Noaptea se anunţă temperaturi între minus şase şi şapte grade.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid, vor fi 19 grade, la Paris 16, iar la Londra, 11 grade. La Berlin se aşteaptă 12 grade, iar la Roma, 19. La Viena sunt anunţate nouă grade, iar la Praga şi Belgrad, 11.

La Varşovia vor fi şase grade, iar la Budapesta, 10. La Bucureşti se răceşte brusc, iar meteorologii prognozează doar şapte grade. La Atena maxima va fi 20 de grade, iar la Ankara, 18. La Kiev se vor înregistra două grade, iar la Moscova minus unu.

loading...

Lasă un comentariu