Vremea rece pune stăpânire pe întreaga ţară

Embed:

Temperaturile scad considerabil pe timp de noapte şi vântul va avea intensificări. Doar trei grade vor fi la Briceni, şapte în Capitală şi opt la Cahul. Ziua cerul va fi variabil, soarele ne va bucura cu prezenţa, nu vor mai cădea precipitaţii, dar vântul va sufla cu putere. Maximele termice vor fi de 12 grade la Briceni, 13 se vor înregistra la Soroca. La Bălţi şi Orhei la amiază vor fi câte 14 grade. Cu un grad mai cald va fi la Chişinău, Dubăsari, Tiraspol şi la Leova. Aici termometrele vor indica 15 grade Celsius. 16 grade vor fi la Comrat, iar la Cahul 17.

În România vremea va fi frumoasă, cu cer variabil şi cu maxime termice puţin mai generoase. La Oradea şi Cluj va fi cel mai rece, cu 15 grade la amiază. 16 se vor înregistra la Braşov şi Sibiu. La Timişoara maxima termică va fi de 17 grade. Aceeaşi temperatură este anunţată şi la Iaşi. La Galaţi în termometre vor fi 20 de grade. Cel mai cald va fi la Constanţa, Bucureşti şi Craiova, aici mercurul va reuşi să urce până la 21 de grade Celsius.

Pe continentul european precipitaţiile vor da nota zilei la Paris şi Roma. Termometrele vor indica aici 17 şi 24 de grade respectiv. La Londra cerul va fi în mare parte acoperit de nori iar la amiază 14 grade. La Oslo, Praga şi Madrid soarele va avea prioritate pe cer. Acesta va condiţiona maxime de 11, 14 şi 28 de grade Celsius. În estul continentului, la Moskova vor cădea ploi slabe, chiar şi aşa cerul va fi variabil iar maxima termică de 9 grade, iar la Kiev cele 13 grade anunţate de meteorologi vor fi însoţite de cer noros.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu