Vremea rea face ravagii în toată țara. Un TIR a rămas blocat pe M1 din cauza ninsorii (VIDEO)

Vremea rea face ravagii în toată țara. Dacă mai ieri ne bucuram de temperaturi primăvăratice, astăzi iarna și-a intrat în drepturi. Pe traseul național M1 un TIR a rămas blocat, iar traficul se desfășoară anevoios. Potrivit informațiilor preliminare, la fața locului se deplasează echipele de intervenție. 

În acest context, reprezentanţii INP îndeamnă șoferii care pornesc la drum să fie vigilenți și să țină cont de următoarele recomandări: 

- să circule, atât în localităţi, cât şi în afara acestora, cu o viteză care să permită oprirea în siguranţă; 
- să folosească luminile de întâlnire atât pe timp de zi cât și pe timp de noapte, pentru a reduce riscul producerii accidentelor rutiere; 
- să țină cont de faptul că atunci când afară este zăpadă, distanţele sunt mai greu de apreciat;
- în caz că rămâneți în pană, triunghiurile de presemnalizare trebuie aşezate la o distanţă mai mare de autovehicul, decât în condiţii normale.

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. Totodată, puteți să ne trimiteți materiale și pe  sau  Whatsapp la telefonul 060 88 11 00. 


loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu