VREMEA REA face ravagii în lume. Țările vecine sunt sub atenționări de averse, vânt, grindină și descărcări electrice

Embed:

Țările vecine sunt sub atenționări de averse, însoțite de vânt puternic, grindină și descărcări electrice. În orașul Odesa din Ucraina o furtună puternică a perturbat traficul rutier și a inundat subsolurile mai multor blocuri. 

Mai multe maşini au fost luate de ape în oraşul Odesa, iar mai multe locuri de agrement sunt închise. Autoritățile locale spun însă că situația revine la normal.

Și în mai multe județe din România sunrt ploi puternice. Meteorologii au emis Cod portocaliu de averse, vânt puternic, grindină și descărcări electrice în Ialomița și Călărași. Până acum, nu au fost înregistrate victime sau pagube materiale.

În Rusia, compania aeriană Aeroflot a anulat 20 de zboruri de pe aeroportul Șeremetievo din Moscova, din cauza avertizării de furtună.

Într-un alt capăt al lumii, în Bangladesh, cel puțin 14 oameni au murit și trei sunt dați dispăruți din cauza ploilor torențiale.

Toate victimele erau în două autobuze, care au fost îngropate sub mormanele de noroi și pietre. Ploile torențiale nu contenesc, iar autoritățile locale spun că este pericol de noi alunecări de teren.

Tot din cauza precipitaţiilor puternice, în Bangladesh, cel puțin 14 oameni au murit și trei sunt dați dispăruți.

De asemenea, 125 de mii de localnici au fost evacuați. Meteorologii prognozează ploi puternice în următoarele trei zile.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu