Vremea pentru următoarele zile: Va ninge şi vom avea minime de MINUS 10 grade Celsius

Embed:

Mâine, cerul va fi noros. Izolat vor cădea precipitaţii slabe, predominant sub formă de ninsoare. La Briceni, Soroca şi Bălţi vor fi minus două grade Celsius, iar la Orhei minus un grad. La Tiraspol se vor înregistra zero grade. La Leova termometrele vor indica un grad, iar la Comrat şi Cahul se aşteaptă două grade Celsius.

În Capitală, la noapte vor fi trei grade, iar mâine - zero grade. În următoarele zile, pe timp de noapte temperaturile vor coborî până la minus zece grade, iar ziua vor fi maxime de până la 6 grade.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi acoperit de nori. La Madrid termometrele vor indica 12 grade Celsius. La Paris se vor înregistra 5 grade, iar la Londra cu două grade mai mult. La Berlin sunt anunţate trei grade. În capitala Italiei vor fi maxime de 17 grade, însoţite de ploi. La Viena şi Belgrad meteorologii prognozează ploi şi şase grade, iar la Budapesta va fi cu un grad mai mult.

La Praga se vor înregistra 3 grade, iar în capitala Poloniei se aşteaptă zero grade. La Bucureşti vor cădea precipitaţii sub formă de lapoviţă şi vor fi patru grade. La Atena temperaturile vor urca până la 12 grade, iar la Ankara, până la 16 grade. La Kiev şi Moscova se va înregistra zero grade Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu