Vremea mohorâtă nu pleacă. Mâine sunt posibile ploi slabe. Câte grade vor indica termometrele

Embed:

Mâine, pe alocuri sunt posibile ploi de scurtă durată. Vântul va sufla moderat din Sud-Est. La Briceni şi Soroca se vor înregistra 22 de grade Celsius, iar la Bălţi va fi cu un grad mai mult. La Orhei vor fi 24 de grade, iar la Tiraspol 25 de grade Celsius. La Leova sunt prognozate 26 de grade, iar la Comrat şi Cahul mercurul din termometre va indica 27 de grade Celsius, însoţite de ploi.

La noapte, în Chişinău, termometrele vor indica 13 grade. Mâine, în Capitală vor fi 25 de grade Celsius. În zilele următoare se aşteaptă ploi cu descărcări electrice, cu temperaturi de până la 27 de grade.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei sunt posibile ploi de scurtă durată. La Madrid sunt prognozate 26 de grade Celsius, cu cer variabil. La Paris vor fi 20 de grade. La Berlin vor cădea ploi slabe, cu 24 de grade în termometre. La Roma maximele vor fi de 22 de grade celsius.

La Londra cerul va fi senin şi se vor înregistra 16 grade. La Viena, Budapesta şi Varşovia va ploua slab, iar mercurul din termometre va indica 20 de grade. Şi la Praga sunt anunţate ploi cu 18 grade. La Belgrad meteorologii anunţă 23 de grade în termometre.

La Atena şi Ankara va fi vreme frumoasă, cu 29 de grade. În capitala României timpul va fi posomorât şi se vor înregistra 25 de grade. La Kiev şi Moscova sunt anunţate precipitaţii slabe cu maxime de 24 de grade.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu