VREMEA începe să se RĂCEASCĂ simțitor. Câte grade vor indica termometrele

Embed:

Mâine în toată țara cerul va fi senin, iar precipitaţii nu se prevăd. Vântul va sufla slab din nord, iar vremea începe să se răcească simţitor. La Briceni şi Soroca vor fi 17 grade, iar la Bălţi cu un grad mai mult.

La Orhei sunt prognozate 19 grade, iar Tiraspol maxima va fi de 20 de grade. La Leova şi Comrat termometrele vor indica 21 de grade, iar la Cahul 22 de grade Celsius.

Mâine în Capitală se vor înregistra 20 de grade, iar pe timp de noapte vor fi 8 grade Celsius. La sfârşitul săptămânii temperaturile vor scădea şi vor ajunge la 16 grade Celsius.

Mâine în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid va ploua, iar maxima va fi de 19 grade Celsius. La Paris se vor înregistra 21 de grade. La Londra termometrele vor indica 16 grade, iar la Berlin cu un grad mai puţin.

La Roma este prognozat timp frumos şi temperaturi de 26 de grade. La Viena vor fi valori de 20 de grade, iar la Praga şi Varşovia vremea se răceşte şi maxima nu va fi mai mare de 17 grade Celsius. La Budapesta sunt anunţate 21 de grade, iar la Belgrad va fi cu un grad mai cald.

În Capitala României vor fi 22 de grade, iar la Atena, Ankara şi Kiev termometrele vor indica 25 de grade Celsius. La Moscova se vor înregistra 17 grade Celsius.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu