Vremea începe să se mai încălzească. Câte grade vom avea în termometre

Mâine, în toată ţara cerul va fi variabil. La Briceni, Soroca se vor înregistra 10 grade, iar la Bălţi şi Orhei cu un grad mai mult. La Tiraspol termometrele vor indica 13 grade, iar la Leova, maxima va fi de 14 grade. La Comrat şi Cahul mercurul în termometre va urca până la plus 15.

La noapte, în Capitală va fi un grad, iar ziua - 12 grade Celsius. În următoare zile, vremea va fi caldă. La începutul săptămânii viitoare mercurul din termometre va urca până la 13 grade Celsius şi sunt prognozate ploi.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei va ploua. La Madrid se vor înregistra 14 grade, iar la Londra va fi cu un grad mai puţin. La Paris şi Roma, vor fi 17 grade, iar la Viena 12 grade Celsius şi va fi senin. La Berlin se așteaptă până la 10 grade. La Praga şi Budapesta, vor fi 13 grade, iar la Varşovia - opt . La Belgrad termometrele vor înregistra 17 grade Celsius. La Atena, va fi cald până la 18 grade, iar la Ankara 15. La București, sunt prognozate 16 grade Celsius, iar la Kiev, vor fi patru. La Moscova, se așteaptă minus şase grade.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu