VREMEA ÎN WEEKEND. Câte grade vor indica termometrele

Embed:
Mâine, în toată țara cerul va fi variabil. Vântul va sufla din sud-est, slab la moderat. La Briceni vor fi 26 de grade Celsius şi vor cădea ploi cu descărcări electrice. La Soroca sunt prognozate 26 de grade, iar la Bălţi va fi cu un grad mai mult. La Orhei maxima va fi de 28 de grade, iar la Tiraspol şi Leova, termometrele vor indica 29 şi respectiv 30 de grade Celsius. La Comrat şi Cahul vor fi valori de 31 de grade.

Mâine, în Capitală, ziua vor fi 28 de grade Celsius, iar noaptea 16 grade. În următoarele zile, vremea se va menține caldă. Marți, temperaturile vor ajunge până la 34 de grade.

Mâine, în cea mai mare a Europei cerul va fi variabil. La Madrid sunt anunţate maxime de 35 de grade Celsius. La Roma sunt prognozate 33 de grade, iar la Paris vor fi 30 de grade. La Londra vor fi ploi şi maxime de până la 21 de grade Celsius, iar la Berlin 27 de grade. La Budapesta şi Bucureşti termometrele vor arăta 31 de grade, iar la Viena cu un grad mai puțin. La Praga se așteaptă 29 de grade, iar Varșovia vor fi ploi și 24 de grade. La Atena şi Belgrad sunt prognozate 32 de grade. La Ankara temperaturile vor fi de până 29 de grade, iar la Moscova şi Kiev - 28.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu