Vremea în ultima săptămână de vară. Câte grade vor indica termometrele

Embed:

Mâine în nordul ţării se aşteaptă ploi slabe cu descărcări electrice, în centru şi sud cerul va fi variabil. La Briceni vor fi 22 de grade, iar la Soroca va fi cu un grad mai mult.La Bălţi sunt prognozate 25 de grade, iar aa Orhei termometrele vor indica 27 de grade Celsius. La Tiraspol şi Leova se așteaptă 31 de grade, iar la Comrat şi Cahul maxima va fi de 32 de grade.

În Capitală, în această noapte se așteaptă 17 grade, iar mâine 30 de grade Celsius. În zilele următoare vremea se va menține caldă cu temperaturi de până la 31 de grade.

Mâine în cea mai mare parte a Europei, cerul va fi variabil. La Madrid vor fi 33 de grade, iar la Roma 31 de grade Celsius. La Paris sunt prognozate ploi cu descărcări electrice şi 21 de grade, iar la Londra vor fi 19 grade. La Berlin se aşteaptă 26 de grade Celsius. La Praga se vor înregistra 27 de grade, iar la Varşovia termometrele vor indica 22 de grade Celsius.

La Viena şi Budapesta maxima va fi de 28 de grade, iar la Belgrad va fi cu un grad mai mult. La Ankara termometrele vor arăta 34 de grade, iar în Capitala României 25 de grade. La Atena sunt anunțate 32 de grade, iar cerul va fi senin. La Kiev se așteaptă 23 de grade şi ploi cu descărcări electrice. La Moscova cerul va fi înnorat şi vor fi 29 de grade Celsius.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu