Vremea extremă face victime. O tânără a murit strivită de un copac

Embed:

Vremea extremă a făcut primele victime la Moscova. O tânără a murit după ce un copac a căzut peste ea, iar un bătrân a ajuns la spital cu răni grave. În acelaşi timp, cerul s-a rupt în mai multe localităţi din România. Ploile abundente au făcut ravagii în judeţul Constanţa, acolo unde străzi întregi au fost inundate, iar oamenii au început să circule cu bărcile. Şi câteva cartiere din Bucureşti s-au transformat în adevărate lacuri.

În Tulcea, apa a inundat străzile. Maşinile au fost blocate în parcări, iar localnicii ar trebui să aibă bărci pentru a se deplasa dintr-un cartier în altul.

Ploile au afectat puternic şi cartierele din sudul Bucureştiului, iar mai multe străzi au fost inundate. Totodată, traficul rutier a fost suspendat pe mai multe porţiuni de drum, din cauza apei adunate. Tramvaiele şi troleibuzele au fost oprite, deoarece sistemul de canalizare nu a făcut faţă aluviunilor.

Ieri seara, meteorologii au emis avertizări cod portocaliu şi galben de ploi pentru mai multe judeţe din România. Prin urmare, aversele vor fi însoţite de intensificări ale vântului şi descărcări electrice, iar cantităţile de apă vor depăşi local 20 de litri pe metru pătrat.

La Moscova, canicula a fost înlocuită de ploi torenţiale şi vijelii. În unele cartiere ale capitalei Rusiei, a căzut o treime din norma lunară de precipitaţii, iar pe alocuri a lovit şi grindina.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu