VREMEA DE WEEKEND. Ploi puternice însoţite de vânt şi grindină în toată ţara

Meteorologii au emis pentru astăzi un Cod galben de vreme rea în toată ţara, sunt prognozate ploi puternice însoţite de vânt şi grindină. La Briceni şi Soroca, termometrele vor indica 23 de grade Celsius, iar la Bălţi cu unul mai mult. La Orhei se vor înregistra 25, iar la Tiraspol 26 de grade Celsius. La Leova vor fi 27 de grade, iar la Comrat şi Cahul maxima va ajunge la 28 de grade Celsius.

În Capitală, astăzi se vor înregistra 26 de grade Celsius. În următoarele zile, temperaturile vor varia între 22 şi 34 pe timp de zi, iar noaptea se aşteaptă între 12 şi 19 grade Celsius.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei, vremea va fi instabilă. La Madrid, termometrele vor indica 36 de grade Celsius. La Paris se vor înregistra 27, la Roma 32, iar la Berlin 25 de grade. La Londra, Viena şi Varşovia cerul va fi noros şi se anunţă 23, pe când la Praga va fi cu un grad mai puţin.

La Budapesta şi Belgrad temperaturile nu vor depăşi 25 de grade Celsius. La Bucureşti sunt prognozate 29 de grade, la Atena, 36, iar la Ankara vor fi 33. La Kiev maxima va ajunge la 22 de grade, în timp ce la Moscova, termometrele vor indica 18 grade Celsius.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu