Vremea de weekend. Meteorologii anunţă TEMPERATURI GENEROASE. Cât de cald va fi în Capitală, dar şi în alte regiuni din ţară

Embed:

Soare şi temperaturi generoase ne promit meteorologii pentru acest weekend. Astăzi în Capitală vor fi până la 24 de grade Celsius.

În nordul ţării, pe parcursul zilei termometrele vor indica între 20 şi 23 de grade, iar la sud vor indica până la 25 de grade Celsius. La Briceni și Soroca vor fi 20 de grade Celsius, iar la Bălți va fi cu un grad mai mult. La Orhei maxima va fi de 22 de grade. La Tiraspol mercurul din termometre va indica 23 grade, iar la Leova: 24 de grade. La Comrat şi Cahul se vor înregistra maxime de 25 de grade Celsius.

La începutul săptămânii viitoare sunt posibile ploi slabe în toată ţara. Vor fi între 11 grade noaptea şi 23 de grade ziua.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid şi Londra sunt prognozate 23 de grade Celsius. În capitala Franţei se aşteaptă vreme caldă, cu maxime de 28 de grade. La Berlin vor fi 21 de grade, iar la Roma: 20. La Viena mercurul din termometre va urca până la 28 de grade, iar la Budapesta până la 24 de grade.

La Praga vor fi 25 de grade. La Belgrad şi Varşovia termometrele vor indica 23 de grade. La Atena va fi mai răcoare cu trei grade, iar în capitala Turciei se vor înregistra 15 grade. La Bucureşti şi Kiev vor fi 22 de grade. La Moscova va ploua, iar maximele nu vor depăşi 17 grade. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu