Vremea caniculară se menține în continuare! Câte grade vor indica termometrele

Mâine, în toată țara, ceru va fi variabil şi nu vor cădea precipitaţii. Vântul va sufla din nord-est slab la moderat. La Briceni și Soroca vor fi 27 de grade Celsius, iar la Bălți cu un grad mai mult. La Orhei se așteaptă 29 de grade, iar la Leova şi Tiraspol vor fi 30 de grade. La Comrat și Cahul de termometrele vor indica valori de 32 de grade.

Mâine, în Capitală se vor înregistra 29 de grade Celsius, iar noaptea termometrele vor indica până la 18 grade. În următoarele zile vremea se va menține caldă. Meteorologii prognozează cer variabil și maxime de până la 34 de grade.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid vor fi 33 de grade Celsius, iar la Berlin şi Ankara se aşteaptă cu un grad mai puţin. La Paris termometrele vor indica 28 de grade. La Londra va ploua şi vor fi 23 de grade. La Roma sunt anunţate 31 de grade, iar la Bucureşti şi Atena 32 de grade Celsius. La Viena, Praga, Budapesta şi Belgrad va fi cald, iar maximele vor ajunge până la 33 de grade. Se încălzeşte vremea şi la Varşovia, unde se aşteaptă valori de 29 de grade şi cer senin. La Kiev termometrele vor arăta 24 de grade, iar la Moscova maximele nu vor depăşi 21 grade Celsius.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu