VREME TORIDĂ în următoarele zile! Temperaturile se apropie de 38 de grade

Va fi sufocant de cald şi mâine. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab din sud-est.

La Briceni şi Soroca, se vor înregistra 34 de grade Celsius, iar la Bălţi şi Orhei va fi cu un grad mai mult. Vreme toridă va fi şi la Chişinău, unde sunt prognozate 36 de grade, iar la Tiraspol şi Leova se vor înregistra 37 de grade Celsius. Cea mai mare arşiţă va fi la Comrat şi Cahul, unde mercurul din termometre va urca până la 38 de grade.

În următoarele zile canicula nu va ceda, deşi şi sunt posibile ploi de scurtă durată. În Capitală, maximele termice vor indica, ziua, până la 36 de grade Celsius, iar noaptea vor fi până la 21 de grade.

Pe litoral vremea va fi numai bună pentru plajă. La Constanţa şi Barcelona vor fi 33 de grade, iar la Odesa va fi cu un grad mai mult. La Varna se vor înregistra 35 de grade, iar la Budva termometrele vor indica 36 de grade Celsius.

În staţiunea Antalya din Turcia şi Larnaca se vor înregistra până la 33 de grade Celsius, iar la Nisa - 31 de grade. La Salonic termometrele vor indica 34 de grade, iar pe litoralul egiptean sunt anunţate maxime de 38 de grade.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu

EMISIUNI PUBLIKA »