Vreme TORIDĂ în următoarele zile. Câte grade vor indica termometrele

Embed:
Mâine, cerul va fi variabil. La Briceni termometrele vor arăta 28 de grade, la Soroca se vor înregistra 29, iar la Bălţi şi Orhei cu unul mai mult. La Tiraspol se anunţă 32 de grade, iar la Leova, Comrat şi Cahul maximele vor ajunge la 33 de grade Celsius.

În Capitală, în această noapte, se vor înregistra 18 grade, iar mâine se aşteaptă 32. În următoarele zile se anunţă vreme caniculară. Ziua, temperaturile vor oscila între 30 și 33 de grade, iar noaptea vor varia între 17 şi 20 de grade Celsius.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid, termometrele vor arăta 26 de grade. La Paris se vor înregistra 18, iar la Londra: 16. La Berlin şi la Viena sunt prognozate 32 de grade, în timp ce la Roma vor fi 30. La Praga, Budapesta şi Belgrad se aşteaptă 31 de grade Celsius, iar la Varşovia cu unul mai mult. La Bucureşti, la Atena şi la Moscova, maxima va ajunge la 30 de grade, pe când la Kiev vor fi 31. În capitala Turciei cerul va fi noros, temperatura aerului nu va depăşi 25 de grade Celsius.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu