Vreme rea în următoarele zile. Anunţul meteorologilor

Astăzi, cerul va fi noros. În nordul ţării vor cădea precipitaţii sub formă de lapoviţă, iar pe drumuri va fi polei. La Briceni şi Soroca se va înregistra un grad. La Bălţi vor fi două grade, iar la Orhei se aşteaptă cu un grad mai mult. La Tiraspol vor fi 4 grade. La Leova meteorologii prognozează cinci grade. La Comrat şi Cahul termometrele vor indica şase grade Celsius.

În Capitală se vor înregistra patru grade. Şi în următoarele zile, maximele nu vor depăşi patru grade Celsius şi vor fi ninsori slabe.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi acoperit de nori. La Madrid termometrele vor indica 14 grade, iar la Roma va fi cu un grad mai puţin. La Paris se aşteaptă şase grade, iar la Londra opt. La Berlin se vor înregistra şapte grade. La Viena meteorologii anunţă nouă grade. La Praga termometrele vor indica cinci grade, iar la Varşovia şi Budapesta şapte grade. La Belgrad vor fi opt grade.

În capitala României temperaturile nu vor depăşi şase grade. La Atena sunt prognozate 12 grade. În capitala Turciei va fi doar un grad. La Kiev se vor înregistra trei grade şi va ninge, iar la Moscova termometrele vor indica minus şapte grade.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu