VREME REA în Moldova. Un ZIL s-a răsturnat în apropiere de Gura Camencii, Florești (FOTO)

Un şofer a fost rănit grav, dup ce ZIL-ul pe care îl conducea s-a răsturnat pe şosea. Accidentul a avut loc dimineaţă, la orele 09:30.

Conducătorul auto, în vârstă de 54 de ani, a pierdut controlul volanului și s-a inversat într-o curbă. Acesta a fost transportat la spital cu o comoţie.

Toate circumstanţele producerii accidentului urmează a fi stabilite de oamenii legii.

PUBLIKA.MD aminteşte că fenomenele se vor intensifica, pentru că de la ora 15:00 va intra în vigoare un Cod Galben de precipitaţii. Avertizarea meteorologilor va fi valabilă până la miezul nopţii. 

De asemenea, astăzi au avut loc alte două accidente grave pe drumurile naţionale. 23 de persoane au ajuns la spital cu diverse răni.

În primul caz, 17 oameni au fost răniţi, după ce microbuzul în care se aflau a derapat şi s-a răsturnat într-un şanţ de pe marginea drumului, în apropiere de satul Ustia. La volan se afla un bărbat de 27 de ani. Acesta ducea mai mulţi muncitori la o întreprindere din Dubăsari.

Tot în această dimineaţă, patru oameni au fost transportaţi la spitalul din Hânceşti pentru îngrijiri medicale, după ce un microbuz de pe ruta Chişinău-Cahul a derapat. Accidentul s-a produs în această dimineaţă la ieşirea din localitatea Sărata Galbenă. Şoferul în vârstă de 31 de ani a pierdut controlul volanului, s-a izbit violent într-un copac, iar apoi s-a răsturnat.

Potrivit poliţiştilor, coliziunea a avut loc din cauza poleiului format pe carosabil. În microbuz se aflau 19 pasageri. Trei bărbaţi, două femei şi un adolescent au fost transportaţi la spital, iar ceilalţi călători s-au ales cu o sperietură zdravănă. Oamenii au fost preluaţi de un alt maxi-taxi pentru a ajunge la destinaţie. Microbuzul implicat în accident avea cauciucuri de iarnă.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu