Vreme mohorâtă pentru astăzi, 22 ianuarie. Câte grade vor indica termometrele

Embed:

Astăzi, în ţară cerul va fi noros. La Briceni se vor înregistra patru grade, iar la Soroca şi Bălţi cu un grad mai mult. La Orhei sunt prognozate şase grade, iar la Tiraspol şi Leova opt. La Comrat şi Cahul termometrele vor arăta nouă grade.

În Capitală, cerul va fi acoperit de nori şi sunt anunţate plus opt. În următoarele zile termometrele vor arăta între unu şi opt grade. Noaptea se vor înregistra între minus cinci şi zero grade.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid termometrele vor arăta 12 grade, iar la Paris şase. La Londra se vor înregistra opt grade, iar la Berlin cu unul mai puţin. În capitala Italiei se va încălzi până la 15 grade.

La Viena şi Varşovia sunt prognozate şase grade, iar la Praga patru. La Budapesta sunt anunţate două grade, iar la Belgrad cinci. La Bucureşti se aşteaptă şase grade. La Atena maxima va fi de 13 grade. La Kiev şi Moscova va cădea lapoviţă şi nu vor fi mai mult de trei şi respectiv un grad. În capitala Turciei vor fi două grade.

loading...

Lasă un comentariu